, blahopřejeme!


Juniorský aerobik z.s.

Ing. Julie Hrazánková

Novodvorská 1062/12

Praha 4,  14200

Tel: 774642439

jsadomyno@seznam.cz  

2012


MS DORDRECHT 15.-19.10.2012
Na mistrovství světa se v holandském Dordrechtu se svojí kariérou rozloučili závodníci Juniorské školy Domyno Veronika Šindelářová a Pavel Sirotek stříbrnou medailí. Trenérka Iva Farářová přijala ohodnocení se slovy: „Stříbrná medaile nám jako poslední chyběla do sbírky a v celkové bilanci 3 zlaté , 1 stříbrná a 1 bronzová za posledních pět let, můžeme konstatovat, že jsme si každý závod užili a že můžeme být spokojeni. Závody byly velmi pěkné s bohatou konkurencí a já bych chtěla poděkovat oběma za vynikající reprezentaci Juniorské školy aerobiku Ivy Farářové a popřála bych jim, aby vědomosti, které za léta věnování se aerobiku načerpali, předali nastupujícím mladým závodníkům, pro které jsou vzorem.“ Dále klub reprezentoval Vojtěch Novotný v kategorii mužů 11 – 13 let ve finále obsadil 6.místo a Karolína Svobodová v kategorii seniorek se umístila na 10 místě.

VÝLET DO BRAZÍLIE SE VYPLATIL

Veronika Šindelářová a Pavel Sirotek, několikanásobní mistři Evropy a světa, přivezli z brazilského Porto Alegre zasloužené zlato. „Plně obsazená hala ocenila jejich špičkový výkon mohutným potleskem ve stoje a rozhodčí je ohodnotili i nejvyšší známkou 10,“ popisuje atmosféru trenérka Iva Farářová. Během celé soutěže International Franzen Open byli naši reprezentanti v obložení fotografů a ostatních závodníků dožadujících se fotografii a podpis na památku. Pár ohodnotil tento závod jako perfektní zakončení jejich kariéry, kde se jim dostalo nejen velkého uznání a poklony před mnoha mladými a budoucími závodníky ve sportovním aerobiku, kteří by jednou rádi přijeli porovnat své síly i k nám, ale hlavně, že jsou lidé, kteří tomuto sportu věří a dále pracují s mladým potenciálem.
V pátek 21.9.2012 odlétají do brazilského Porto Alegre Veronika Šindelářová a Pavel Sirotek s trenérkou Ivou Farářovou porovnat síly se státy jižní Ameriky. Jako trojnásobní mistři světa přijali pozvání prezidenta gymnastické a taneční soutěže LIBRAF Claudia Franzena a na závod s mezinárodní účastí se opravdu těší.

Držme jim palce!!!



© 2018 DOMYNO1 s.r.o.

Webhosting - TECHart systems