, blahopřejeme!


Juniorský aerobik z.s.

Ing. Julie Hrazánková

Novodvorská 1062/12

Praha 4,  14200

Tel: 774642439

jsadomyno@seznam.cz  

2014 – 2015


Rok 2014 byl pro nás přelomovým obdobím, kdy jsme z velmi úspěšných soutěží Mistry s Mistry nastoupili zejména s mladšími závodníky do náročnějších soutěží FISAF. Dle technické výkonnosti a rozhodnutí trenérek byli závodníci zařazeni do tří výkonnostních tříd. Byly utvořeny skupiny fitness ve všech věkových kategoriích s cílem dosáhnout větší zodpovědnosti k tréninkům, k partě, k disciplíně a vůbec k celé tréninkové jednotce. Zde se ukázalo, že ne všichni tuto zodpovědnost mají a někteří naše řady opustili.

Ve velmi silně obsazené konkurenci se nicméně podařilo děvčatům pod vedením Veroniky Šindelářové nominovat na mistrovství Evropy do Vídně. Skupina pěti děvčat (Machová Dominika, Krejčíková Barbora, Revendová Nikola, Kopecká Kristýna, Fliegerová Anna) nás reprezentovala ve fitness aerobiku a přivezla 4.místo.

3. místo v kategorii 11-13let obsadil Vojtěch Novotný pod vedením Pavla Sirotka.

Vojtěch Novotný pak obsadil 4. místo na mistrovství světa, které se konalo v Praze.

Začátky většiny závodníků ve II. a III. výkonnostní třídě nebyly lehké. Vysoko nastavená laťka prestižních klubů některé z řad rodičů velmi překvapila a nejraději by se hned vrátili do soutěže pro začátečníky. Nakonec ale zvítězil zdravý rozum, věřili práci trenéra a závěr sezony v podobě postupu do I. výkonnostní třídy byl pro většinu velmi uspokojující! I zde je však velmi obtížné se prosadit na přední příčky v tak dravé konkurenci. Někdy nestačí ani výborně sestavená choreografie od uznávaného choreografa. Jsme si ale vědomi, že existuje spoustu aspektů ovlivňujících výsledek.

Zasvěcení vědí, že rozhoduje lidský faktor a ten je pokaždé jiný, jiný člověk jiný názor, nemalý podíl na výsledku má výkonnostní úroveň týmu, nasazení, které má být akční, dynamické, přesvědčivé a to nám prozatím chybí. Nicméně ze závodníků je cítit velké nasazení s přesvědčením, že se jednou ten očekávaný výsledek musí dostavit. Poctivě se účastní soustředění a jiných společných akcí, mají fajn partu a na tréninky chodí rádi. Těší se na novou sezonu, nové dresy a novou choreografii.



© 2018 DOMYNO1 s.r.o.

Webhosting - TECHart systems