, blahopřejeme!


Juniorský aerobik z.s.

Ing. Julie Hrazánková

Novodvorská 1062/12

Praha 4,  14200

Tel: 774642439

jsadomyno@seznam.cz  

2019

Rok 2019 potvrdil kvalitní práci závodníků i všech trenérů. Dařilo se začínajícím závodnicím ( Taneční škola) v soutěži  Žij pohybem pod vedením Anetky Svobodové, Andrejky Bulíčkové  a  Adélky Zankelové a děvčata tak získala potřebné závodní zkušenosti a motivaci k postupu do vyšší  soutěže organizace FISAF, kde budou v roce 2020 startovat ve III.VT Aerobic Grande  v kategorii 11-13 let.

Byly vybrány děti z přípravky Domyno pro Fitness Aerobic Grande  ( Adélka Hradecká, Mia Menclová, Linda Linhartová, Anička Vejrychová, Anička Musilová, Natalka Kalinová, Kristinka Lněničková a Andrejka Baladová) , které budou startovat v kategorii  8 – 10 let. Trenérkou tohoto týmu je Iva Farářová

Soutěžící ve III.VT  ve sportovním aerobiku Martinka Dušková, Ella Fifková, Deniska Hýbelová, Vendy Vobořilová a Laura Nováková  postoupily do II.VT a budou mít tak možnost porovnat svoje dovednosti  v Duu a v Triu na vyšší závodní úrovni. Děvčata Lucka Štěpánková s Monikou Davidovou postoupila také do II.VT a  v sezóně 2020 budou soutěžit v Triu společně s Terezkou Malivánkovou. V této kategorii budeme mít tedy dvě zastoupení.

Ve II.VT ve sportovním aerobiku  setrvává v Duu  Péťa Dušková s Emičkou Sýkorovou v kategorii 11-13 let a v kategorii týmů 14 – 16 let  Isa Tysoňová, Anna a Tina Přikrylovy a Luisa Samková, Kája Kalaninová a Terezka Bílková.

Emička  Sýkorová bude  i v této VT soutěžit v kategorii jednotlivkyň 14-16 let, stejně jako Nelča Mikundová a Lucka Pavlů.

Ve II.VT bude soutěžit Aerobic Grande v kategorii 11 -13 let pod vedení Aničky Musilové se skladbou Money ( Vaneska Prošková, Deniska Hýbelová, Ella Fifková, Laura Nováková, Martinka Dušková, Julinka Vlašaná a Vendulka Vobořilová) . Se skladbou Flashback se v roce 2019 pohybovaly v první polovině závodního pole, ale trenérka rozhodla, že i v letošní sezoně ještě zůstanou sbírat zkušenosti  v této výkonnostní třídě.

V kategorii 14 – 16 let SA ve II.VT bude soutěžit Vendy Muchlová a Niky Hrášková a  pokusí se poprvé  v tomto složení zaujmout porotu.

Do I.VT postoupil Fitness Aerobic Grande (11 – 13 let Strašidla s úžasnou choreografkou a trenérkou Julií Hrazánkovou :  Péťa Dušková, Maruška Šindelářová, Ali Dvorničenko, Nela Mikundová, Natka Junová, Monika Davidová a Lucka Štěpánková, děvčata se postupně vypracovala do nejvyšší VT mezi přední kluby, které již mají za sebou účast na MČR a mezinárodních soutěžích.

Do I.VT postoupila i jednotlivkyně (11- 13 let) Viktorie Mašková, bude soutěžit i v Duu s Natalkou Junovou ve stejné VT i kategorii.

V I.VT zůstává i Fitness Aerobic Grande 14-16 let  (Letušky) Vendulka Muchlová, Niky Hrášková, Lucka a Juli Pavlů, Terezka Bílková a Kitty Nedvědová.

Loňské závodnice ve sportovním aerobiku  I.VT  (14-16 let) Jula, Lůca, Niky, Vendy a Kitty budou pokračovat pouze ve fitness anebo v novém složení sportovního aerobiku.

Andrejka Bulíčková závodila v soutěži Mistry s mistry a získala několik 1. míst v kategorii Elite.

Všem trenérkám a závodnicím děkuji za výbornou sezónu  roku 2019 a přeji mnoho sportovního zdaru i v roce 2020. Iva

 

 

 



© 2018 DOMYNO1 s.r.o.

Webhosting - TECHart systems