, blahopřejeme!


Juniorský aerobik z.s.

Ing. Julie Hrazánková

Novodvorská 1062/12

Praha 4,  14200

Tel: 774642439

jsadomyno@seznam.cz  

2016 – 2017

Rok 2016 byl pro všechny trenéry i závodníky velmi náročný. Nebylo vůbec jednoduché se prosadit mezi ostatními závodníky a kvalifikovat se na mistrovství Evropy anebo světa. Jedinou šanci měl pár Vojtěch Novotný a Emička Kubíčková avšak v počtu minimálního obsazení závodníků. Pár závodil s poměrně nízkým technickým indexem, tak i šance na vedoucí pozice ve špičce byly oslabené.

V podstatě se závodnici smířili s tím, že si budou soutěžit pro radost i v nižších výkonnostních třídách, protože většina neměla příliš velké předpoklady pro lepší výkonnost anebo i z časových důvodů. Nastalo období, s kterým se všichni smířili a byli rádi, že mají společnou partu a zájem. Těšili se na trenérky Veroniku Šindelářovou, Blanku Kováčovou a Julii Hrazánkovou a užívali si společné chvíle.

Velmi si vážím skupiny děvčat, která zde byla od 5 let a v podstatě nikdy neochutnala ten mezinárodní medailový post a z kterých později Veronika vytvořila Aerobic Fitness Petite  Dominika Machová, Barbora Krejčíková, Aneta Svobodová, Kristýna Kopecká a Denisa Bohdalová byly to dívky, které nikdy klub neopustily, i když by mohly a staly se z nich velké kamarádky i bez světových medailí. K této skupině patří i další děvčata Natalie Revendová a Nikola Revendová, Andrejka Bulíčková, Veronika Koldová a Kateřina Jakešová, které závodily buď jako singl anebo tým s různým i medailovým  umístěním během roku. Zejména velkým překvapením bylo 1.místo Andrejky Bulíčkové v 1.VT na konci jarní sezony v Havlíčkově Brodě. Výborně si vedla i Aneta Svobodová ve 2.VT a Veronika Koldová a tým Kateřina Jakešová, Dominika Klimentová a Nikola Revendová. Vynikající výsledek s téměř se 100%   1.místem na všech závodech 2.VT obsazoval Fitness Aerobic tým trenérky Julie Hrazánkové Nikola Hrášková, Karolína Kchuntová, Lucie Machová, Vendula Muchlová, Nikol Nosková, Julie Pavlů, Lucie Pavlů a Kitty Nedvědová.

Na konci jarní sezóny začaly závodit i děvčata z přípravky, aby získala první zkušenosti na závodní ploše. Nebylo vůbec snadné díky častým nemocem a nedokonale procvičeným sestavám nastolit dobré umístění. Rodiče počítali se vším.

V podzimní části závodní sezóny jsme se rozhodli pro detailnější přístup k tréninkům, což vedlo ke zlepšení výkonnosti a lepšímu přístupu k tréninku. Výsledky se ihned dostavily na prvních jarních soutěžích Fitness Aerobic Grande 11-13 let pod vedením trenérky Blanky Kováčové, kde děvčata celou sezonu 2017 udržela 1.místo ( Tereza Bílková, Anežka Jizbová, Karolína Kalaninová, Sofie Ledererová, Luisa Samková a Isabella Tysoňová) ve 3.VT.  Byly zde i další závodnice, které se začaly prosazovat na stupíncích jako Tereza Malivánková, Ema Sýkorová, Petra Dušková, Monika Davidová, Nela Mikundová a Natálie Junová, Sofie Ledererová, Luisa Samková a další. Práce s těmito děvčaty nás začala těšit a začaly se dostavovat i výborné výsledky.



© 2018 DOMYNO1 s.r.o.

Webhosting - TECHart systems